Tiloja arkeen ja juhlaan

Kokous ja juhlatilat Seinäjoella

Kokous ja juhlatilat

Mutkatonta tilavuokrausta tarpeen mukaan

Etsitkö kokous tai juhlatilaa Seinäjoelta? Tarjoamme tilojamme vuokralle helppona vaihtoehtona monenlaiseen tapahtumaan. Järjestämme tietenkin mielellämme myös kaikki tarjoilut ruoasta virvokkeisiin. Tiloissamme on myös anniskeluoikeudet, jos tilaisuutesi sellaista kaipaa. 

Meillä on järjestetty yritystilaisuuksia, kokouksia sekä perhetapahtumia rippijuhlista syntymäpäiviin ja muistotilaisuuksiin. 

Tilat on mahdollista vuokrata ilta-aikaan tai viikonloppuisin ja koska catering-palvelut ovat osa toimintaamme, järjestämme miellämme tarjoilut tilaisuuteenne.

Tilavuokra

 Hinta sovitaan aivan tarpeenne mukaan. Jos tilaatte tapahtuma- tai kokouscateringin, ei tilasta veloiteta erillistä hintaa, vaan se kuuluu samaan pakettiin.

Ravintolasali

Ravintolan tilat sijaitsevat toisessa kerroksessa, jonne kulku on rappusia pitkin. Tilaa on kaiken
kaikkiaan 120m² ja se soveltuu maksimissaan 70:lle hengelle.

Kokoukset

Tiloissamme voit järjestää nopean tai pidemmänkin ilta- tai viikonloppukokouksen. Esitystekniikkana on isot tv-näytöt ja tarjoilut hoituvat juuri tarpeesi mukaan. Perinteisesti parhaita päätöksiähän syntyy saunan lauteilla, joten voit tilata meiltä myös ”Kokous + sauna” paketin teemaan sopivine tarjoiluineen.

Juhlat

Ravintolamme on hyvä paikka järjestää pikkujoulut tai syntymäpäivät, mutta myös rippijuhlat, muistotilaisuudet sekä yritys- ja yhdistysjuhlat. Tarjoilut mietitään aina yhdessä ja toiveitasi kuunnellaan tarkasti.

Saunaillat

Pitäähän sitä ihmisen joskus hikoillakin ja hyvässä seurassa sekin on mukavampaa. Vuokraamme myös saunaamme, jonne mahtuu kuudesta seitsemään miehen kokoista miestä tai useampi pienempi ihminen. Saunan oheen tarjoamme myös mahdollisuuden saunacateringiin jos hiukopalaa tekee mieli.